Terci de ovaz cu cacao si banane

de deyutzky in Mancare copii, 14 Mar 2020 | 9491 vizualizari

 

O idee de mic dejun rapid si delicios.

 

INGREDIENTE

  • 50 g fulgi de ovaz
  • un praf de sare
  • 1 lingura de cacao
  • 250 ml lapte de migdale(puteti pune si lapte de vaca/ de soia, alegeti ce va place)
  • 1 banana coapta bine si pasata cu furculita

Optional:

  • 1 lingurita de miere
  • felii de banane pentru servit sau alte fructe care va plac(cred ca merg grozav si niste fructe de padure, zmeura, afine...sau niste piersici)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Terci de ovaz cu cacao si banane:

Punem intr-o craticioara fulgii de ovaz, praful de sare si cacaua si amestecam cu o lingura. 

Peste acest amestec adaugam laptele de migdale si amestecam bine compozitia.

Dam craticioara pe foc mic si amestecam des pana cand compozitia se ingroasa, ca o budinca(daca adaugati lapte de vaca, aveti grija la spuma). Totul va dura 5-7 minute. 

Dupa ce terciul este gata, il dam deoparte si il lasam la racit 2-3 minute.

Adaugam apoi o banana pasata si amestecam compozitia.

Turnam intr-un bol, decoram cu felii de banane si o lingurita de miere, apoi servim.

Va doresc Pofta Buna! 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Terci de ovaz cu cacao si banane" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Budinca de ovaz cu mere